Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Γ. Πεταλωτής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρωτοβουλίας Παπανδρέου για συναίνεση

Επανέλαβε ωστόσο ότι η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου θα γίνει με απόλυτη πλειοψηφία 151 βουλευτών.

Ο Γιώργος Πεταλωτής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά και του υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τις επόμενες μέρες για να αναζητήσουν συναίνεση και συνεννόηση.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΜΕΓΚΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε «ότι τις επόμενες μέρες, με την εξειδίκευση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Σταθερότητας, που θα έχει πενταετή προοπτική, θα κληθούν τα κόμματα και οι φορείς για να γίνει συζήτηση με στόχο να υπάρξει ένας άξονας πάνω στην οποία θα επιδιωχθεί να διαμορφωθεί εθνική συνεννόηση».

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο και επανέλαβε ότι η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος θα γίνει με την απόλυτη πλειοψηφία της Βουλής (151 ψήφοι).

Στο ίδιο δελτίο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε ότι «η ΝΔ περιμένει τις πρωτοβουλίες του Πρωθυπουργού , καθώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει καθορίσει που συμφωνεί και πού όχι. Η μπάλα είναι στα πόδια του κ. Παπανδρέου», κατέληξε.-

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε