Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γ. Ραγκούσης: Η τρόικα δεν μου ζήτησε απολύσεις στο δημόσιο

Ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων στον δημόσιο τομέα.

Διέψευσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ότι οι εκπρόσωποι της «τρόικας», κατά τη σημερινή συνάντηση, του ζήτησαν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Ο κ. Ραγκούσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, είπε ότι «τίποτα πέραν από αυτά τα οποία ήδη δρομολογούμε και υλοποιούμε δεν τέθηκε».

Τόνισε δε ότι «στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών, εμείς υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας όπως αυτές είχαν τεθεί υπόψιν του ελληνικού λαού και προεκλογικά». Και πρόσθεσε ότι «αυτές ακριβώς οι αλλαγές είναι που ήδη μέσα στα νομοθετήματα που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο ενσωματώνουν όλη μας την πολιτική και όλους τους στόχους» ενώ χαρακτήρισε «προεξάρχουσα περίπτωση τον Καλλικράτη, όπου ενσωματώνονται όλες οι προτεραιότητες και οι επιλογές μας».

Εξάλλου, σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από το νομοσχέδιο για τα κουπόνια και αν θα προχωρήσει, ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι «δεν υπάρχει σε κανέναν η υπόνοια, η αμφιβολία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει όσον αφορά την απόλυτη απόφαση και του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να προχωρήσουμε καθαρά και απαρέγκλιτα στο δρόμο της εξυγίανσης των προεκλογικών δαπανών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε