Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Γ.γ. της Χρυσής Αυγής: “Ο χλευασμός των πολιτικών είναι μια υγιής αντίδραση”

Γ.γ. της Χρυσής Αυγής: “Ο χλευασμός των πολιτικών είναι μια υγιής αντίδραση”

Το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απόψε, όσοι είδαν τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ1 ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Γεγονότα που μέχρι σήμερα κάποιοι τα απέδιδαν στη σφαίρα της φαντασίας, ο κ.Μιχαλολιάκος τα επιβεβαίωσε.

Είπε μεταξύ άλλων ότι το κόμμα του, όταν μπει στην Βουλή θα ιδρύσει ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι οι οποίες θα κάνουν την δουλεια της αστυνομίας.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι οι αυτόκλητοι σωτήρες της Αθήνας, είπε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος. «Είναι ο ρόλος που μας έχει δώσει η κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε εάν μελη του κόμματος του πηγαίνουν στις γειτονιές και χωρίς να νομιμοποιούνται αναλαμβάνουν ρολο προστασίας των πολιτών.

«Οποτε μπορούμε στέλνουμε μελη του κόμματος να βοηθήσουν», παραδέχθηκε.

Για το επεισόδιο με τον Πέτρο Ευθυμίου και μελη της Χρυσής Αυγής, είπε ότι τους ενόχλησε το νερό στον Πέτρο Ευθυμίου και όχι το γιαούρτι στον Αδωνι Γεωργιάδη.

«Αν μου πετούσε εμένα νερό και μάλιστα μετανάστης, θα αντιδρούσα βίαια, το ομολογώ».

«Ο χλευασμός των πολιτικών είναι μια υγιής αντίδραση», είπε επίσης.

Υποστήριξε ότι οι Νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας είναι ελάχιστοι. «Οι τελευταίοι νόμιμοι μετανάστες στην Αθήνα είναι κάποιοι που έφερε ο Στυλιανός Παττακός το 1973».

Δείτε το video με χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Νίκου Μιχαλολιάκου:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε