Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γέφυρα Σαμαρά σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το είχε προαναγγείλει μετά την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προχωρά σ’ αυτή την κίνηση μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία.

Σύμφωνα με «Το Βήμα», ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με την κυβέρνηση από τη στιγμή που δεν προχωρεί καμία κίνηση καλής θέλησης προς την αξιωματική αντιπολίτευση, παρά το συναινετικό κλίμα που επικράτησε στη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Έτσι ο πρόεδρος της ΝΔ προγραμματίζει για την επόμενη εβδομάδα κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ.Σαμαράς κατά τις συναντήσεις του με τη γενική γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ και τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα και την Τρίτη αντίστοιχα, αναμένεται να συζητήσει τις εξελίξεις υπό το πρίσμα της οικονομικής κρίσης, τις παρενέργειες από την εφαρμογή της συμφωνίας στήριξης της ελληνικής οικονομίας και κυρίως το πολιτικό και κοινωνικό πεδίο που διαμορφώνεται.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε