Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γεννήματα: Κάνουμε και κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεννήματα: Κάνουμε και κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.06.2012 | 23:27
Πρώτη δημοσίευση: 17.06.2012 | 23:27

«Δε θα αφήσουμε τη χώρα να πάει στο χάος εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννήματα.

Η κα Γεννήματα, σε δηλώσεις της, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ σε μια κυβέρνηση, χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσει στο γενικό διαπραγματευτικό πλαίσιο για να αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

Σε συζήτηση με δημοσιογράφους, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι όλοι πρέπει «να βάλουν νερό στο κρασί τους», προκειμένου να μην υπονομευτεί «με το καλημέρα», η διαπραγματευτική προσπάθεια της νέας κυβέρνησης.

Η κα Γεννηματά υπενθύμισε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει μιλήσει για «διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», διαφοροποιώντας την έννοια αυτή από το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας. Διευκρινίζοντας περαιτέρω, είπε ότι κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης τους, ακόμα και εάν δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Σημείωσε ότι η δήλωση του κ. Βενιζέλου ήταν ξεκάθαρη και επανάλαβε ότι η «ιδανική» λύση είναι ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής συνευθύνης, όπως την περιέγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ευθύνη όλων μας, κατά προτεραιότητα, είναι να μην οδηγηθούμε σε νέες εκλογές, να μην οδηγηθούμε σε διχασμό, αλλά να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική στήριξη της κυβέρνησης που θα σχηματιστεί», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

   Διαδώστε αυτό το άρθρο