Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γεννηματά – Θεοδωράκης: “Μερεμέτια” 4.836 ευρώ στα γραφεία τους στη Βουλή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με απόφαση του γενικού γραμματέα της Βουλής, ανατέθηκαν σε συγκεκριμένο επιπλοποιό στα Άνω Λιόσια η επισκευή και η αντικατάσταση ταπετσαρίας σε δύο τριθέσιους καναπέδες, έναν διθέσιο και πέντε πολυθρόνες, στα γραφεία της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret, που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, οι επισκευές αυτές γίνονται στα γραφεία 53, 67, 130 και 158 του Μεγάρου της Βουλής και μάλιστα με χρόνο παράδοσης 25 εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Η αίθουσα 53 είμαι μία από αυτές που έχουν διατεθεί στο ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα το γραφείο της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, το γραφείο 67 ανήκει στον επικεφαλής του ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη. Τα άλλα δύο γραφεία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αφορούν άλλες υπηρεσίες και βρίσκονται στον πρώτο όροφο της Βουλής, ωστόσο οι δύο από τους τρεις καναπέδες προορίζονται για τη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος για όλα τα έπιπλα που θα επισκευαστούν και στα οποία θα τοποθετηθούν καινούριες ταπετσαρίες, είναι 4.836 ερυώ, ποσό που θα καταβληθεί μόλις γίνει η παράδοσή τους κι αφού διαπιστωθεί από επιτροπή που έχει συσταθεί, πως η δουλειά έγινε σωστά.

Πηγή: Secret

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε