Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γεωργιάδης σε Ξανθό: Δώσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Γεωργιάδης σε Ξανθό: Δώσε στην δημοσιότητα την λίστα με τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Σφίγγει μέσω κοινοβουλευτικού ελέγχου και οξύνει την αντιπαράθεσή του ο Αντριπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατέθεσε Ερώτηση με Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό με την οποία ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης του ζητάει να καταθέσει τον κατάλογο με τους 23 διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ που υποτίθεται ότι έκανε κατά την θητεία του στο Υπουργείο και κατήγγειλε ότι βρήκε ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μάλιστα επισημάνει στην Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων πως ο κ. Παύλος Πολάκης κατά την προχθεσινη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας όταν συζητήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του μετά την αποστολή της δικογραφίας που σχηματίσθηκε μετά από την μήνυση που του είχε υποβάλει είπε πως έχει στη διάθεσή του έναν κατάλογο με 23 ονόματα ατόμων, οι οποίοι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδίου, είχαν διοριστεί ως διοικητικοί υπάλληλοι στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περίοδο που διετέλεσε Υπουργός Υγείας ο κ. Γεωργιάδης.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε