Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γεροβασίλη σε Λοβέρδο: “Απόπειρα φθηνού λαϊκισμού”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για “απόπειρα φθηνού λαϊκισμού” κατηγορεί με γραπτή της ανακοίνωση η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Λοβέρδο, για τις πρωινές διαμαρτυρίες του στην Βουλή, επειδή δεν συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση που τις είχε καταθέσει.

Το γραφείο Τύπου της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως “με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, να επιτίθεται σήμερα στη Βουλή κατά της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, για “δήθεν απουσία” της από τη διαδικασία συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης που είχε κατατεθεί.
 Η Επίκαιρη Ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 506/20.2.2017 κατατέθηκε στις 20/2/2017 και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις 21/2/2017, ενώ ήταν γνωστό ότι η Υπουργός θα απουσιάζει σε επίσημο ταξίδι στη Γεωργία, όπου θα είχε επίσημες συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Δικαιοσύνης της Γεωργίας, αρμόδια για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης. Ο αρχικός  προγραμματισμός προέβλεπε  επιστροφή της Υπουργού στις 24/2/2017, ο οποίος εκτάκτως μεταβλήθηκε για το βράδυ της Πέμπτης, 23/2/2017. Το γεγονός της απουσίας της Υπουργού στο εξωτερικό έγινε γνωστό σε επικοινωνία που είχε το γραφείο της Υπουργού κ. Γεροβασίλη με το γραφείο του κ. Λοβέρδου και συμφωνήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση να μην συζητηθεί την Παρασκευή 24/02/2017 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας συμφωνήθηκε να υπάρξει νεώτερη συνεννόηση την επόμενη Παρασκευή μεταξύ των γραφείων της κ. Γεροβασίλη και του κ. Λοβέρδου, ώστε να επανακατατεθεί η Επίκαιρη Ερώτηση σε νεώτερο χρόνο, δεδομένου ότι, όπως ειπώθηκε από το γραφείο του κ. Λοβέρδου, ο ίδιος θα απουσίαζε σε ταξίδι στο εξωτερικό την επόμενη εβδομάδα.
Η οξεία αντίδραση για κάτι που ήδη γνώριζε και τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Λοβέρδο προκαλούν πραγματικά έκπληξη και δεν αποτελούν παρά απόπειρα φτηνού εντυπωσιασμού και, μάλιστα, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου”.
 
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε