Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Για μια θέση στον Βουλ-ήλιο – Βολέματα του Αυγούστου

Για μια θέση στον Βουλ-ήλιο – Βολέματα του Αυγούστου

Η Βουλή είναι κλειστή αλλά η πόρτα των διορισμών ορθάνοικτη.

Περιμένω ακόμη τον κ. πρωθυπουργό ή κάποιο από τα άλλα μέλη της κυβερνώσας τριανδρίας να μιλήσουν για τον κ. Πολύδωρα.

Όχι για την απόφασή του να σώσει τα φωνήεντα της χώρας από τον επαπειλούμενο αφανισμό τους.
Αλλά για το δώρο, ως Πολύ-δωρας, του διορισμού της κόρης του στη Βουλή ως μετακλητού υπαλλήλου.
Περισσότερο απ’ όλους το περιμένω από την κόρη του.

Νέος άνθρωπος με τόσα προσόντα, ακόμη και κινέζικα γνωρίζει κατά το βιογραφικό της. Τι δουλειά έχει να ψάχνει την ανήθικα νόμιμη φτερούγα της πατρικής προστασίας ; Το δέχεται; Το ανέχεται να στιγματισθεί σαν παράδειγμα φαυλότητας;

Να την κοιτάν και να λένε να η κόρη του Πολύδωρα και να φτύνουν;

Δεν της ζητά κανείς να απαρνηθεί τον πατέρα της. Θα μπορούσε όμως να δηλώσει πως τον μισθό της για αρκετά χρόνια θα τον διαθέτει, θα βοηθά δηλαδή αμισθί. Ώστε και την αποστολή να εκπληρώσει και την αξιοπρέπεια να σώσει. Την δική της καταρχήν.

Το ίδιο θα περίμενα από τον κ. Καμμένο Παναγιώτη του Αλκιβιάδη, που ο κ. Π. Καμμένος, ο λάβρος αντισυστημικός, διάφανος σαν το νεράκι της πηγής, πρόεδρος των Αν. Ελλ., τον διόρισε ως μετακλητό στην Βουλή.

Το ίδιο από τον κ. Α. Καρίτζη, που ο κ. Τσίπρας τον επανέφερε, ως αμετάκλητα μετακλητό στη Βουλή, μιας και χρονίζει εκεί από την εποχή Αλαβάνου.

Άνθρωπος με θητεία στα Δ.Σ. του ραδιοφώνου (Κόκκινο), της Αυγής, του ιδρύματος Ν. Πουλαντζάς, άρα με γνώση και εμπειρία και καθημερινή εργασία στην διαχείριση Μέσων και οργανισμών παραγωγής ιδεών και σκέψης, πως ανέχεται να σιτίζεται από τους έλληνες φορολογούμενους και όχι από τις δραστηριότητές του; Γιατί είναι και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ!

Κανείς δεν μιλά για τούτα τα καμώματα.

Ούτε καν ο υπουργός ο κ. Μανιτάκης. Που σε άρθρο του, προ υπουργίας του, στην Καθημερινή περιελάμβανε στα άμεσα μέτρα εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος, και τη δραστική μείωση του αριθμού συμβούλων και συνεργατών των βουλευτών.

Περιμένω κάποιον τηλε-μαιντανόβιο δημοσιολογούντα ή εκ των βουλευτών να προτείνει δυο απλά πράγματα. Οι διορισμοί σε συγγενικά πρόσωπα να απαγορευθούν και ο αριθμός συνεργατών να μειωθεί εύλογα και δραστικά.

Ειλικρινά κ. Κουβέλη που ήδη διορίσατε τέσσερεις συνεργάτες, , κ. Τραγάκη που διορίσατε άλλους τέσσερεις, δεν αντιλαμβάνεσθε πως πέρα από ρητορική για εφεδρείες, πακέτα, τρόικες, Γερμανούς και χρέη, υπάρχει ένα μεγαλύτερο , ευρύτερο , μείζον προς αποκατάσταση;

Η κοινή αυτονόητη απαίτηση τα κοινά να τα χειρίζεσθε άνευ ευτελείας, αποδεχόμενοι το … μεγάλο κόστος του περιορισμού των προνομίων σας, ώστε να αρχίσει να ξαναδένει το νήμα της εμπιστοσύνης στο κοινό και δημόσιο.
Γιατί να πληρώνουν ΦΠΑ στις Ύδρες όταν εσείς ακόμη και τον Αύγουστο βολεύετε στα μουλωχτά;

Γιατί να μην γίνεται συμπαθής η Χρυσή Αυγή όταν αποποιείται των βουλευτικών προνομίων κι εσείς λιμασμένα τα εξαντλείτε;

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε