Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιάννης Μανώλης: Ο Πάγκαλος βλέπει φαντάσματα

Γιάννης Μανώλης: Ο Πάγκαλος βλέπει φαντάσματα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.03.2010 | 16:45
Πρώτη δημοσίευση: 09.03.2010 | 16:45

Επίθεση εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της ΝΔ

 με αφορμή δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο Γιάννης Μανώλης καθοδηγεί τους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής,που έχουν καταλάβει το κτήριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

«Μέχρι χθες ο κ.Πάγκαλος κατηγορούσε το ΚΚΕ. Σήμερα, ανακάλυψε εμένα. Θα του συνιστούσα να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας και να αξιολογήσει ο ίδιος τα αποτελέσματα της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνησή του. Ας σταματήσει, επιτέλους, να βλέπει “φαντάσματα” και εχθρούς παντού. Ας καταλάβει ότι ο μοναδικός εχθρός του ΠΑΣΟΚ είναι η ίδια η πολιτική του», είπε ο Γιάννης Μανώλης.

Ο κ.Μανώλης πρόσθεσε πως οι συνδικαλιστές της ΟΣΠΑ (Ομοσπονδία Συλλόγων Πολιτικής Αεροπορίας) που έχουν προβεί στην κατάληψη, ελέγχονται κατά 60% από το ΠΑΣΟΚ και διερωτήθηκε:
 «Ξεχνάει ο κ. Πάγκαλος ότι οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές είναι ψηφοφόροι του και βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί τους;Έχει αναρωτηθεί γιατί η πολιτική που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση δεν πείθει ούτε καν τα πρωτοκλασάτα συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ;».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο