Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Γιατί είναι Βούδας ο Καραμανλής και Μαοϊστής ο Πάγκαλος

“Βούδας” ο Καραμανλής , “Μαοϊστής της γαλλικής σχολής ” ο Πάγκαλος, μας λένε τα αρχεία της Wikileaks.

¨Όμως δεν μας είπαν κάτι καινούριο, τα ξέραμε αυτά κι εμείς από καιρό. Αν πρόσθεταν για τον Καραμανλή και το “Πότε Βούδας, πότε Κούδας”, λόγω και των ποδοσφαιρικών του ενδιαφερόντων, θα ήταν 100% μέσα στην καταγραφή τους.

Ποιος … βλέπει το βλέμμα του Καραμανλή και δεν λέει ότι είναι , όχι μόνο “μικρός Βούδας”, αλλά ένας ” μεγάλος Βούδας”;

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ασπασθεί από χρόνια τον βουδισμό και τον βοδισμό, είναι πασίγνωστο αυτό.

Πολλοί συνδυάζουν τον βουδισμό, με ότι δεν μιλάει πολύ, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι όταν τρώνε , δεν μιλάνε. Και ο Καραμανλής, μόνο τρώει και δεν μιλάει καθόλου.

Η λέξη Βούδας στην αρχαία Ινδική γλώσσα, σημαίνει ο «Αφυπνισμένος» ή «Φωτισμένος», αλλά στην Ελληνική ο “Κουρασμένος” . Και τον Βούδα και στον Καραμανλή, διακρίνουμε στο πρόσωπό τους την “Νιρβάνα”.’Αλλωστε ο κινηματογράφος Νιρβάνα , ήταν ο αγαπημένος για το δικό μας Βούδα.

Ο Πάγκαλος χαρακτηρίζεται στα wikileaks μαοϊστής της γαλλικής σχολής. Οι Αμερικανοί είχαν προβλέψει δηλαδή από καιρό, ότι θα πέσει το ξεφωνητό στο Παρίσι από τους φοιτητές ή Συριζαίους. Πολύ μπροστά οι άνθρωποι.

Ο Πάγκαλος είναι και ο “Μεγάλος Τιμονιέρης” της κυβέρνησης , από τη θέση του αντιπροέδρου και οπαδός της κινέζικης σοφίας. Έχουν μείνει στην ιστορία του Μάο και του Πάγκαλου, με τις ατάκες-αποφθέγματά τους:

«Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις και καλά γιαούρτια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.pamelouketo.blogspot.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε