Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γιατί έκανε τόση φασαρία το ΛΑΟΣ για το γρήγορο διαζύγιο;

Γιατί έκανε τόση φασαρία το ΛΑΟΣ για το γρήγορο διαζύγιο;

Αναχρονισμός ή προσπάθεια να γεμίσει κι άλλο η δεξαμενή με ψήφους; Οι απόψεις που εξέφρασε ο κ. Βορίδης στο υπουργικό για την διάταξη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που αφορά στην πιο γρήγορη έκδοση ενός διαζυγίου, έδειξαν κάτι πολύ σημαντικό.

Ότι μπροστά στις εκλογές που πλησιάζουν και στην αλίευση ψήφων η λογική πάει περίπατο.

Η διάταξη που έφερε για τα “γρήγορα” διαζύγια ο κ. Παπαϊωάννου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τους θεσμούς και τα ιερά και όσια όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι.

Η διάταξη αυτή, διευκολύνει 2 ανθρώπους που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί να λύσουν κοινή συναινέσει τον γάμο τους. Και όχι να ταλαιπωρούνται λόγω γραφειοκρατίας για ένα και 2 χρόνια και να μην μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους.

Όμως όταν βάλεις σε κάποια θέματα το κατάλληλο περιτύλιγμα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αποκομίσεις ακόμα και μικροκομματικά οφέλη. Ειδικά όταν είσαι μια ανάσα από τις εκλογές.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και το ΛΑΟΣ το οποίο μέσω του κ. Βορίδη έκανε θόρυβο στο υπουργικό συμβούλιο μιλώντας για καταπάτηση θεσμών και των ιερών και όσιων.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ή όλα αυτά είναι λόγια που θα γοητεύσουν τους θιασώτες του συντηρητισμού που δεν έχουν φύγει ακόμα προς το ΛΑΟΣ από την βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαιωάννου: “Είπε κανείς ότι ήθελα να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τον Βορίδη;”

Καυγάς Βενιζέλου – Βορίδη στο υπουργικό – “Πρόσεχε πως μιλάς!” – “Θα μιλάω όπως θέλω!”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε