Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιατί ο Γιώργος δε θα πάει στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Γιατί ο Γιώργος δε θα πάει στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δε θα δώσει το παρών στην κρίσιμη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ γιατί βραβεύεται στη Ρόδο!

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκαλεί η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην παραστεί στην κρίσιμη, για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, συνδιάσκεψη της Παρασκευής.

Ο πρώην πρωθυπουργός προτίμησε την ιδια ημέρα να ταξιδέψει στη Ρόδο για να βραβευτεί από διεθνές συνέδριο για την Παιδεία, για την προσφορά στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες.

Η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου φαίνεται ότι δε θα είναι η μοναδική και… ηχηρή. Δύσκολα θα δώσει το παρών και ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί μέσω του twitter.

«Πολλοί αναρωτιόνται αν θα πάω ή όχι στη συνδιάσκεψη που ακούγεται οτι θα συγκαλέσει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι τώρα στις συνδιασκέψεις του ΠΑΣΟΚ εκαλούντο συγκεκριμένα πρόσωπα ή κατηγορίες προσώπων. Επειδή και άλλοι που δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής καμία πρόσκληση θα έχουν την ίδια απορία, μήπως μπορεί να μας κάνει τη χάρη ο Βαγγέλης Βενιζέλος και οι περί αυτόν να μας πουν, έχουν κληθεί οι πρώην βουλευτές και τα πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που προσφάτως διαλύθηκε με απόφασή του;», έγραψε χθες ο κ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευ. Βενιζέλος: Δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις

Πάγκαλος κατά ΠΑΣΟΚ: Καλύτερα υπηρέτης παρά υπάλληλος χρεοκοπημένου κόμματος

Πάγκαλος: “Ο Βενιζέλος δεν είναι τζόβενο, να δώσει τη θέση του σε έναν 30άρη”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε