Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

“Γίναμε ξεφτίλες διεθνώς”

Στους άνδρες η φράση “τα πάντα προβλέπονται” θυμίζει στρατό έτσι και ο Γ. Καρατζαφέρης υπό την έννοια ότι τα πάντα προβλέπονται στο νέο Μνημόνιο περιέγραψε την Ελλάδα ως ένα απέραντο στρατόπεδο και μάλιστα νεοσυλλέκτων

“Θα είναι μία σκληρή ζωή σαν να ζεις σε ένα κέντρο εκπαίδευσης … θα ζεις, αλλά σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και τρόπο ζωής”, είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Ως προς την αποδοτικότητα των μέτρων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε πως “και ξεφτίλες γίναμε διεθνώς και δεν θα βγούμε στις αγορές μέχρι το 2020” κατηγορώντας τους εταίρους πως επί της ουσίας δεν επιδιώκουν διάσωση της Ελλάδας αλλά εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.
Για να αντιμετωπιστεί μάλιστα ο άξονας περί τη Γερμανία “μία δυνατή συμμαχία με Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, να δημιουργήσουμε έναν άξονα για να επαναφέρουμε την Ευρώπη με κέντρο τις Βρυξέλλες και όχι το Βερολίνο”.

Διαβάστε επίσης:
Financial Times ”Τους έκαψαν οι έλληνες πολιτικοί”

Ο Βενιζέλος φεύγει… Οι εκλογές έρχονται

Μόνιμη τρόικα στην Αθήνα, μόνιμος λογαριασμός για το χρέος, μόνιμος και ο γγ Φορολογικών – Οι όροι των δανειστών για το “πακέτο” των 230 δισ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε