Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκ.Χαρδούβελης: “Είμαστε με το σωληνάκι στο νοσοκομείο”

Γκ.Χαρδούβελης: “Είμαστε με το σωληνάκι στο νοσοκομείο”

Με την φράση αυτή ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Γκίκας Χαρδούβελης και ένα από τα ονόματα που ακούγονται ότι θα αντικαταστήσουν τον Ευ.Βενιζέλο στο υπ. Οικονομικών, προσπάθησε να περιγράψει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα γι’ αυτό είπε πως το όνομά του «παίζει» για όποια θέση μένει κενή και πως για το υπουργείο Οικονομικών ο πρωθυπουργός δεν του έχει πει τίποτα.

“Με το σωληνάκι, στο νοσοκομείο, ζει αυτή τη στιγμή η ελληνική οικονομία. Το σωληνάκι, το κρατούν κυρίως οι Ευρωπαίοι, οι δανειστές μας. Αν δεν το είχαμε, θα γυρίζαμε πίσω δεκαετίες, θα βρισκόμασταν εκτός ευρωζώνης και πίσω στη δραχμή”, είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAI.

Είπε επίσης ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με μία υποτίμηση αλλά και ότι πρέπει να ξαναφτιάξουμε το κράτος. Δυστυχώς όμως, αυτό το κάνουμε με την πλάτη στον τοίχο.

Είπε επίσης ότι: “Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη και να δουλέψουμε σκληρά, και να μην τσακωνόμαστε, ποιος φταίει. Όλοι φταίμε, οι πολιτικοί είναι δικοί μας, εμείς τους επιλέξαμε”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε