Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Γκάλοπ” στο ΠΑΣΟΚ για το σήμα και το όνομα του κόμματος

“Γκάλοπ” στο ΠΑΣΟΚ για το σήμα και το όνομα του κόμματος

Απ’ το σήμα ως το όνομα … όλα μπορεί να αλλάξουν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε απ’ τα κεντρικά όλα είναι ανοιχτά σε διαβούλευση όπως φάνηκε και απ’ τη σχετική επιστολή προς τις νομαρχιακές του κόμματος.

Το ερώτημα “να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ την ονομασία και τα σύμβολά του ή να τα αλλάξει και γιατί;” είναι απ’ τις ερωτήσεις που έχει συμπεριλάβει η Ιπποκράτους ενόψει Συνεδρίου.

Μάλιστα όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσει ως έχει θα πρέπει να σημειώσουν εάν κατά την εκτίμησή τους η διατήρηση του ονόματος αποτελεί στοιχείο ιστορικής συνέχειας ή εγγύηση ενότητας του κόμματος ή εκλογικό πλεονέκτημα ή να αιτιολογήσουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το όνομα και τα σύμβολα αλλά οι πολιτικές επιλογές και οι συμπεριφορές των στελεχών.

«Η θέση του ΠΑΣΟΚ στο ιδεολογικό και πολιτικό φάσμα, η οργανωτική μας φυσιογνωμία και η θέση μας για τις στρατηγικές πολιτικές της χώρας είναι τα κεντρικά σημεία του διαλόγου που πρέπει να διεξαχθεί με τόλμη και ειλικρίνεια και με τη μέγιστη δημοσιότητα και συμμετοχή» αναφέρεται στην εγκύκλιο.

Οι απαντήσεις όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στον προσυνεδριακό διάλογο μπορούν να δοθούν είτε μέσω της συμμετοχής στις κομματικές διαδικασίες ή και απευθείας μέσω του Διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε