Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Γλέζος: Παρακρατικοί φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ πίσω από τις επιθέσεις;

Γλέζος: Παρακρατικοί φίλα προσκείμενοι στη ΝΔ πίσω από τις επιθέσεις;

Ομόφωνα καταδίκασε η Βουλή την τρομοκρατική επίθεση στη ΝΔ, ωστόσο αντιδράσεις προκάλεσε μια κουβέντα του Μανώλη Γλέζου ο οποίος αναρωτήθηκε μήπως αυτές οι ενέργειες προέρχονται από παρακρατικές οργανώσεις φιλικές προς τη ΝΔ.

Ούτε ως υπονοούμενο μποεί να πει κάποιος ότι ωφελειται η ΝΔ, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης. Εσπευσε μάλιστα να πει ότι όλοι όσοι έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατία ή είναι προσωρινά κρατούμενοι είναι αναρχικοί και άνθρωποι της άκρας αριστεράς.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης είπε ότι πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα ότι είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που αντιμετωπίζει τέτοια φαινόμενα και ο Τέρενς Κουίκ, αν και χαρακτήρισε αυτονόητη την καταδίκη τέτοιων ενεργειών χαρακτήρισε περίεργη την αλληλουχία των συμπτώσεων.

“Από αυτή τη βία ωφελείται η τρικομματική κυβέρνηση η οποία ασκεί πραγματική βία στον ελληνικό λαό με το σημερινό της συνταγματικό πραξικόπημα”, υποστήριξε ο Χρήστος Παππάς εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.

Ο Νίκος Τσούκαλης της ΔΗΜΑΡ, επεσήμανε ότι δεν αρκεί μόνο να καταδικάσουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις αλλά πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπισή τους. “Η δημοκρατία είναι μεγαλόψυχη, ταυτοχρόνως όμως είναι και άτεγκτη”.

“Είναι αυτονόητη η καταδίκη όμως αυτό που συμβαίνει συνιστά αποπροσανατολισμό του λαού και κάποια μορφή τρομοκράτησής του”, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης εκ μέρους του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετά τους αληθινούς πυροβολισμούς στα γραφεία της ΝΔ και την σφαίρα στο γραφείο του πρωθυπουργού άρχισαν οι πολιτικές μπαλωθιές!

Αυτό είναι το ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης στη ΝΔ
 

Καταδίκη από ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αιχμές για παρακρατικούς πίσω από την επίθεση στη ΝΔ

Σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού – Εννιά κάλυκες από “καλάσνικοφ” βρήκε η αστυνομία – Ξημερώματα “χτύπησαν” οι τρομοκράτες στα γραφεία της Ν.Δ.

Κλίμα τρομοκρατίας! Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται ενώ η ΕΛΑΣ φοβάται για θύματα – Έκτακτα μέτρα μετά το μπαράζ επιθέσεων

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου – Τι αποκαλύπτουν αυτόπτες μάρτυρες στο NewsIt

Μπαράζ εμπρησμών σε γραφεία της ΝΔ, της ΔΕΗ και τράπεζες

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε