Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλέζος: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου είπε: «Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο»

Γλέζος: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μου είπε: «Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο»

Την σιωπή του έσπασε μετά από πολύ καιρό ο Μανώλης Γλέζος. Μέσα από ένα κείμενο του στην σελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ξεκαθαρίζει τους σκοπούς του και κοροιδεύει, όπως λέει τον ελληνικό λαό.

Μάλιστα περιγράφει την συνάντησή του με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος του είπε φωναχτά σε διάδρομο της Βουλής ότι το κόμμα χρειάζεται ψυχιατρείο.

Όλη η ανάρτηση του Μανώλη Γλέζου

Συναντήθηκα πρόσφατα με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, η οποία παρά τις διαφορές απόψεων δεν πρόκειται ούτε να διαταραχθεί, ούτε να διαλυθεί.

Είχαμε, λοιπόν, μια έντονη αντιπαράθεση απόψεων, η οποία με κατέπληξε.

Ο βασικός άξονας των απόψεών του φίλου μου ήταν ότι “ο συσχετισμός των δυνάμεων” δεν επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Το ερώτημα που προκύπτει, αμέσως, είναι τότε γιατί δεν το δηλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό Λαό, παρά τον κοροϊδεύει; Τι σχέση όμως έχει ο “συσχετισμός των δυνάμεων” με την διατήρηση του Καλλικράτη και του Καποδίστρια” που καταργούν το άρθρο 102&2 του Συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει τα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης; Ο φίλος μου μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ό,τι και η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ είναι λάθoς. Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του. Εκτός και εάν ισχύει αυτό που φωναχτά σε διάδρομο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μου εξομολογήθηκε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημά μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αυτή τη πολιτική: “Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο” .

Μ.Γλέζος
24-2-2017

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε