Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Guardian: Ο Γιάνης Βαρουφάκης “Fashion Icon” 2015!

Guardian: Ο Γιάνης Βαρουφάκης “Fashion Icon” 2015!

Ανάμεσα σε ονόματα όπως της Caitlyn Jenner και του Justin Bieber φιγουράρει και το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη στο αφιέρωμα του Guardian για τα Fashion Icons του 2015!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η μεγάλη βρετανική εφημερίδα, ο τρόπος που ντύνεται κανείς δείχνει όσα θέλει να πει για τον εαυτό του. Η λίστα των Fashion Icons για το 2015 του Guardian είναι όπως αναφέρει πολύ εκλεκτική. Έχει μέσα πρόσωπα από την πολιτική, την μουσική, την τηλεόραση, την μαγειρική…

Αναφερόμενοι στους άνδρες της λίστας οι συντάκτες της λένε να μην περιμένουμε να δούμε άνδρες με μανικετόκουμπα αλλά άνδρες που συνεπήραν την δημόσια γνώμη όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Επίσης στην λίστα είναι η Caitlyn Jenner, πρώην Bruce που από ανδρας μεταμορφώθηκε σε γυναίκα και είναι κάτι που ξεφεύγει από την mainstream θηλυκότητα. Επίσης είναι ο Justin Bieber και ο Zayn Malik.

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη γράφει ο Guardian:

Είναι πολύ σπάνιο, άνδρες πολιτικοί να δίνουν αφορμή στους συντάκτες μόδας να σχολιάσουν κάτι άλλο εκτός από το κούρεμά τους. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, τους έδωσε μεγάλη χαρά όταν έφτασε έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο στην Downing Street φορώντας ένα δερμάτινο σακάκι. Το “κακό παιδί” του αντικαπιταλισμού, έγραψε ιστορία με τα εφαρμοστά t-shirt που αναδείκνυαν τους γυμνασμένους μυς του ακόμα και μέσα στο κοινοβούλιο. Οι συντάκτες μάλιστα θυμίζουν τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα: «Μπορεί να τον ψέξεις όσο θέλεις για τα πολιτικά του σχέδια, για τις δηλώσεις του για τις προτιμήσεις του στα πουκάμισα, αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι έκλεψε τα χρήματα του ελληνικού λαού».

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – EUROKINISSI

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε