Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

H πρώτη ομιλία Χατζηδάκη στην Βουλή μετά την επίθεση που δέχθηκε

Ενωτικός, εμφανώς συγκινημένος και προβληματισμένος ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην Βουλή για όσα ένιωσε για εκείνους που τον χτύπησαν αλλά και για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα ο πολιτικός κόσμος.

Τους συναδέλφους του αλλά και πολιτες που του συμπαραστάθηκαν μετά την επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας ευχαρίστησε μιλώντας στην Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης.

“Δεν αισθάνομαι μίσος σε εκείνους που μου επιτέθηκαν… Με την βία και με το μίσος δεν μπορεί να προχωρήσει η πατρίδα μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Το μίσος και η βία είναι διαλυτικά στοιχεία για τα δημοκρατικά κράτη”, είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: “Αν κυριαρχήσουν οι κανόνες ζούγκλας τότε μοιραία οδηγείται η χώρα σε κανιβαλισμό. Στις ζούγκλες επικρατούν οι καπάτσοι και οι δυνατοί και όχι οι αδύναμοι.”

Πρόσθεσε οτι η κοινωνική ένταση δεν πρέπει να αφήνει τη Βουλή αδιάφορη. “Πρέπει”, είπε, “να σκύψουμε με προσοχή στο πρόβλημα όχι για να βρούμε μαγικές λύσεις ή για να συνδαυλίσουμε λαϊκισμό αλλά για αν δώσουμε καλύτερο μας εαυτό για να αντιμετωπιστεί η κρίση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ. Χατζηδάκης στο Newsit: “Μακάρι αυτή η επίθεση να γίνει αφορμή να ξαναδούμε τα πράγματα από την αρχή”

Προκαταρκτική έρευνα για την επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη

Τα πρόσωπα που ξυλοκόπησαν τον Κ. Χατζηδάκη – Ποιά 3 άτομα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ – Τι δηλώνει ο πρώην υπουργός στο NewsIt 

Η επίθεση στον Κ. Χατζηδάκη και οι φόβοι όλων των Βουλευτών

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε