Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Αθήνα το πιο ισχυρό brand name!

Η Αθήνα το πιο ισχυρό brand name!

Στις μέρες κρίσης που ζούμε πρέπει η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει όλα τα “όπλα” που έχει στην φαρέτρα της και ένα από αυτά είναι ο τουρισμός με προεξάρχουσα την πρωτεύουσα.

Μόνο το όνομά της είναι γνωστό παγκοσμίως και μπορεί με την κατάλληλη στρατηγική να γίνει πόλος έλξης για τους πολίτες του κόσμου.

Η χθεσινή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, με θέμα “Στρατηγική για την Αθήνα”, δεν είχε πολιτικό περιεχόμενο. Η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος από το ΕΒΕΑ και ο Γιώργος Τσακίρης από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, μίλησαν για το πως θα μπορούσε να βγει η Ελλάδα από την κρίση, αξιοποιώντας ως brand-name την Αθήνα, και ειδικότερα τον τουρισμό.

Σε μια δύσκολη μέρα για την πρωτεύουσα, λόγω της αυτοκτονίας του 77χρονου, που συγκέντρωσε στο Σύνταγμα χιλιάδες πολίτες, το ακροατήριο που προσήλθε ήταν μεγάλο.

Δεν θα μπορούσε βεβαίως, να μην πάρει και πολιτικό χαρακτήρα η εκδήλωση, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Γι’ αυτό στην αίθουσα έδωσαν το παρόν και πολλοί συνυποψήφιοι της Όλγας Κεφαλογιάννη από την λεγόμενη καραμανλική πτέρυγα.

Από τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον Ευάγγελο Αντώναρο, τον Σταύρο Καλαφάτη και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, μέχρι τους Κωνσταντίνο Μίχαλο, Λεωνίδα Κουρή, Μενέλαο Δασκαλάκη, Διονύση Ζακυνθινό, Νίκο Καραχάλιο και τον Γιώργο Ψάλτη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε