Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η ΔΕΗ προσλαμβάνει διευθ. σύμβουλο με μισθό 9.000 ευρώ!

Η ΔΕΗ προσλαμβάνει διευθ. σύμβουλο με μισθό 9.000 ευρώ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.01.2012 | 15:41
Πρώτη δημοσίευση: 07.01.2012 | 14:11

Μετά τις αυξήσεις η ΔΕΗ φέρεται να δίνει σε σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου μισθό 9000 ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Με τη φράση “τελικά κανείς δεν χάνεται... αρκεί να έχει τους σωστούς φίλους...”οικονομικός παράγοντας σχολίασε την τοποθέτηση του Κώστα Θέου στη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μία εβδομάδα μετά την τοποθέτησή του ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, ο Θέος έγινε το Νο 2 και δεξί χέρι του Αρθούρου Ζερβού στη διοικητική πυραμίδα της Επιχείρησης με μισθό που ξεπερνά τις 9.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” ο Κώστας Θέος ήταν επιλογή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με τις εντολές του Γιώργου Παπανδρέου.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν υπήρξε επίσης σύμβουλος των κκ Πάχτα και Σημίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τα 5,5 χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή οι δύο φίλοι, Παπακωνσταντίνου και Θέος, είχαν παράλληλη πορεία στο ΠΑΣΟΚ, μια πορεία που τους άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Μετά τις εκλογές του 2009, "τσάρος" της οικονομίας αναλαμβάνει ο Παπακωνσταντίνου και δεξί χέρι αρχικά του Χάρη Παμπούκη στο Μαξίμου ο  Κώστας Θέος, ο οποίος και μετά την αποχώρηση Παμπούκη παρέμεινε στο πλευρό της Ρεγγίνας Βάρτζελη από τη θέση του προϊσταμένου στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού του γραφείου του πρωθυπουργού από το 2009 μέχρι την παραίτηση Παπανδρέου και τον σχηματισμό κυβέρνησης Παπαδήμου.


Διαβάστε

Ανακοινώθηκαν οι αυξήσεις φωτιά στην ΔΕΗ που μόνο 9,2% δεν είναι! - Φωτιά και στο νυκτερινό

Πόσο θα επιβαρυνθούν οι πολίτες απο την κρυφή αύξηση στα τιμολόγια
   Διαδώστε αυτό το άρθρο