Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ελλάδα δεν δίνει μισθό στην κόρη του πρώην ΥΠ.ΕΞ της Τουρκίας

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα στο internet ότι η κόρη του Ισμαήλ Τζέμ, Ιπεκ “προσελήφθη με παχυλό μισθό” ως σύμβουλος του Πρωθυπουργού με αρμοδιότητα τις “πράσινες επενδύσεις”,

ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το εαν και κατά πόσο η κόρη του πρώην υπ. Εξωτερικών των Τούρκων πληρώνεται από τους Έλληνες πολίτες.
Η απάντηση ήρθε από τον Ε. Βενιζέλο που διέψευσε τα δημοσιεύματα αναφέροντας ότι απλά ο πρωθυπουργός έχει επαφές και με την κ. Τζεμ στο πλαίσιο των επαφών του με προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.
Αναλυτικά η απάντηση του κ. Βενιζέλου:
“Η κυρία Ipek Cem δεν έχει καμία σχέση με τις υπηρεσίες που ανήκουν στον Πρωθυπουργό. Είναι ευρέως γνωστό ότι, ο Πρωθυπουργός διατηρεί επαφές, συνομιλεί και ανταλλάσσει απόψεις, με σημαντικό αριθμό προσωπικοτήτων, επιστημόνων, επαγγελματιών και εμπειρογνωμόνων στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η κυρία Ipek Cem. Είναι προφανές ότι προσωπικές σχέσεις και επαφές τέτοιου τύπου δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζονται με καχυποψία. Όλα τα υπόλοιπα που αναγράφονται στην Ερώτηση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε