Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Η Ελλάδα πενθεί τον τελευταίο μεγάλο” – Αποχαιρετισμός στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [pics]

“Η Ελλάδα πενθεί τον τελευταίο μεγάλο” – Αποχαιρετισμός στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [pics]

Χειρόγραφες σημειώσεις. Αντίο ανθρώπων που μπορεί να μην τον γνώρισαν ποτέ προσωπικά αλλά ήταν (για κάποιους) ο άνθρωπος που πίστεψαν ως ηγέτης της παράταξής τους, ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι, άρχισαν να περνούν από νωρίς το πρωί της Τρίτης (30.05.2017) από τα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο για το δικό τους τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

“Υπήρξες υπέρλαμπρο φως στο σκοτάδι του αυριανισμού” έγραψε κάποιος στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοίξει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς. “Η Ελλάδα πενθεί τον τελευταίο μεγάλο ηγέτη της. Χαρισματικός και προφητικός, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα μπορούσε να είχε σώσει τη χώρα από τα δεινά της”, γράφει ένα άλλο μήνυμα.

“Καλό Παράδεισο στον πιο διορατικό ηγέτη”, γράφει ακόμα ένα από τα πολλά. “Αγάπησες την πατρίδα σου σαν την οικογένεια σου της έδωσες πολλά αλλά δεν το εκτίμησαν όσο έπρεπε οι Έλληνες. Ήσουν από τους λίγους μεγάλους δικαιώθηκες όμως αργά”, του έγραψε η Μαγδαληνή Φωστίνη.

“Ο δάσκαλος ήταν καλός, πολύ καλός. Οι κακές συνειδήσεις και οι κακοί μαθητές δεν την κατάλαβαν. Έτσι φτάσαμε ως εδώ. Καλή σου νύχτα πατέρα μας”, είναι το συγκινητικό μηνυμα του Φώτη Κολυβά.

“Θα σας τιμάμε για πάντα”, του έγραψε στο τελευταίο του αντίο ο Μάριος Χριστόπουλος. “Οι μεγάλοι ηγέτες δεν πεθαίνουν ποτέ”, είναι το συλλυπητήριο μηνυμα της Μαρίας Καταούπη και του Πάνου Χρυσομμάλη.

Ο στενός συνεργάτης του νυν προέδρου της Νεας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, έγραψε “είπες αλήθειες. Πολέμησες τον λαϊκισμό. Δικαιώθηκες. Ήσουν πάντα μπροστά από την εποχή σου. Καλό ταξίδι πρόεδρε!”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε