Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η “Ελλήνων Πρωτοβουλία” γίνεται κόμμα

Η “Ελλήνων Πρωτοβουλία” γίνεται κόμμα

Μια νέα πολιτική κίνηση θα δημιουργηθεί την ερχόμενη εβδομάδα από στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και άλλους ανεξάρτητους βουλευτές.
 

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση της εξέλιξης του φόρουμ «Ελλήνων Πρωτοβουλία» σε κόμμα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο ξενοδοχείο Park στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του φόρουμ.
 
Η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης αποφασίστηκε την περασμένη Τρίτη στη συνεδρίαση του ΔΣ των «Ελλήνων Πρωτοβουλία», και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα παρουσιαστεί το όνομα του νέου κόμματος, το σήμα, καθώς και η ιδρυτική διακήρυξη.
 
Στη συνέχεια, και πιθανότατα τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου κόμματος στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα υπάρχει ηγεσία και ιεραρχία με βάση τα συμβατικά πρότυπα της μεταπολίτευσης, αλλά συλλογική ηγεσία στην οποία θα προεδρεύει στέλεχος που θα αναδειχθεί μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία.
 
Στο φόρουμ μετέχει ήδη ο βουλευτής Φθιώτιδας Ν. Σταυρογιάννης που προέρχεται από τη ΝΔ, και ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος που προέρχεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ στη νέα κίνηση, σύμφωνα με στελέχη του φόρουμ, αναμένεται να προσχωρήσουν και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ -όπως τόνισαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα ίδια στελέχη- περιμένουν και «βουλευτές από άλλα κόμματα».

Διαβάστε

Ελλήνων Πρωτοβουλία το νεο κόμμα από πρώην Ανεξάρτητους Έλληνες

Κεφαλογιάννης προς Μαξίμου: Δεν παραιτούμαι για Κασιδιάρη, είμαι εκλεγμένος!

Διπλωματική νίκη της Ελλάδας: η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαϊκή αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Δεν είναι δραματικό να διακοπεί η αποστολή της τρόικας στην Αθήνα!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε