Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Γεροβασίλη τον καλύπτει, ο Πολάκης επιμένει! “Πάλι τα κανάλια της διαπλοκής απομονώνουν κομμάτια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, έκανε “πλάτες” στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, μετά τη νέα κόντρα του με δημοσιογράφους, ωστόσο ο ίδιος κρατά τους τόνους… ψηλά. Κάνει λόγο για νέα απομόνωση των δηλώσεών του και επαναφέρει μια αραβική παροιμία που είχε χρησιμοποιήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη“. Αυτή η φράση του Παύλου Πολάκη, που αναφέρονταν σε δημοσιογράφο, έγινε η αιτία για να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο ο “εκρηκτικός” αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Όλα έγιναν σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπου ο κ. Πολάκης επανήλθε και τα έβαλε με απίστευτες εκφράσεις τόσο κατά δημοσιογράφων, όσο και κατά των καναλιών.

Μεταξύ άλλων είπε πως “κόβετε αυτό το κομμάτι και βγάζετε εμένα που του λέω τι λες ρε εσύ τι είναι αυτά που λες και ξεκινάτε την προβολή από το τι είναι αυτά που λες. Πετάγεται μετά και λέει μάζεψε το σκύλο δίπλα σου εννοώντας εμένα που εκείνη την ώρα κανονικά έπρεπε να σηκωθώ απάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, τρία μέτρα, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου και του είπα αυτά που πρεπε να του πω, έτσι αυτό προβάλατε για να κρύψετε ή που βγήκαν κάτι 25χρονα που εψές πήραν πτυχίο να πουν πως λένε οι γιατροί τον ιό του AIDS ας πούμε, όλοι χιβ τον λέμε μεταξύ μας, έτσι το λέμε, πώς να το κάνουμε δηλαδή και θα μας κάνουν την παρατήρηση τα χθεσινά αβγά για να το πω έτσι πώς να τον επούμε”.

Κάλυψη από Γεροβασίλη, αλλά…

Και μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, να “κάλυψε” τον Παύλο Πολάκη για τις νέες, αυτές δηλώσεις, χαρακτηρίζοντάς τις “λεκτικό ατόπημα”, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κρατήσει τη μπάλα… χαμηλά.

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατηγορεί εκ νέου τα “κανάλια της διαπλοκής” για απομόνωση των δηλώσεών του, παραθέτει ολόκληρο το βίντεο της κόντρας, ενώ δεν παραλείπει να χρησιμοποιήσει κια μια αραβική παροιμία που είχε πει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη: “Ολοκληρη η απαντηση χθες στο δημοσιογραφο του ΣΚΑΙ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διοικητες των νοσοκομειων, στην εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ αμαρουσιου για το παραλληλο προγραμμα οπου ημουν ομιλητης.ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απομονωνουν κομματια .Δεν πειραζει παιδια οσο και να ουρλιαζετε η παραπομπη για κακουργημα της πρωην διοικησης του κεελπνο απο την εισαγγελεα διαφθορας ΕΓΙΝΕ και δεν κρυβεται οσο και να επιτιθεστε σε μενα .
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
“.

Δείτε το post του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε