Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Ν.Δ. κόβει κάθε κουβέντα για συγκυβέρνηση

Η Ν.Δ. κόβει κάθε κουβέντα για συγκυβέρνηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.08.2011 | 17:03
Πρώτη δημοσίευση: 29.08.2011 | 17:03

Η ΝΔ σταματά κάθε συζήτηση περί συγκυβέρνησης, με σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη και αποδίδει τα σχετικά σενάρια "στην ανεπάρκεια και στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης".

Χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης αναφέρει:

"Δουλειά δεν έχει η κυβέρνηση και ασχολείται συνέχεια με την αντιπολίτευση. Τους καταλαβαίνουμε. Όποιος δεν μπορεί να κυβερνήσει...ονειρεύεται συγκυβέρνηση. Ας κοιτάξει καλύτερα η η κυβέρνηση τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας: Την ανεργία, τα λουκέτα και την ακρίβεια και ας πάψει να αναζητά σωσίβιο για την ανεπάρκειά της σε σενάρια συγκυβέρνησης".

Ο κ. Μιχελάκης υπενθυμίζει την τοποθέτηση του Α. Σαμαρά, που θέτει τα όρια της συναίνεσης: "Με την ίδια συνέπεια που η ΝΔ καταψηφίζει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης όταν είναι σε λάθος κατεύθυνση, με την ίδια ακριβώς υπερψηφίζει νομοσχέδια όταν η κυβέρνηση υιοθετεί το σωστό".

Ξεκαθαρίζει δε ότι "συναίνεση ή συνενοχή στο λάθος η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ να δώσει" και καταλήγει σημειώνοντας ότι "φωνές μέσα στην κυβέρνηση, που μιλούν για συναίνεση- και εννοούν συνενοχή- είναι εκτός των προθέσεων της ΝΔ".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο