Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Νέα Δημοκρατία “διέγραψε” τον επίτιμο πρόεδρό της Κ. Μητσοτάκη

EUROKINISSI

– Σκληρή επίθεση Κ. Μητσοτάκη στον Σαμαρά που τον χαρακτήρισε λαϊκιστή
– Άμεση ήταν η απάντηση της Ν.Δ.: “Καληνύχτα σας κύριε Μητσοτσάκη”
– Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν συμφωνώ σε όλα με τον πατέρα μου”

Οριστική είναι η πλέον η ρήξη ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πλέον φαίνεται ότι στην κεντροδεξιά πολυκατοικία έχει κηρυχθεί πόλεμος.

Μέσα σε λίγες ώρες η Νέα Δημοκρατία μυρίζει μπαρούτι, καθώς μετά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς είναι λαϊκιστής, ήρθε άμεσα η απάντηση του κόμματος, για πρώτη φορά σε τόσο σκληρό ύφος και με περίσσια ειρωνεία η οποία κατέληγε με την φράση “Καλη σας νύχτα κ. Μητσοτάκη”.

Όλα αυτά περίπου ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη και τις δημοτικές εκλογές με τον πρώην πρωθυπουργό να αδειάζει κυριολεκτικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, “όσο δίκιο είχε ο Παπανδρέου όταν προεκλογικά έλεγε πως λεφτά υπάρχουν, άλλο τόσο έχει κι ο Σαμαράς όταν λέει πως θα μηδενίσει το έλλειμμα σε 18 μήνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό που κάνει ο Σαμαράς είναι λαϊκισμός”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε και τον κ. Καραμανλή, αλλά και τον κ. Παπανδρέου σε μία προσπάθεια να μην φανεί η κατά μέτωπο επίθεσή του στον κ. Σαμαρά και το άδειασμα που προσπαθεί παραμονές της ανακοίνωσης του νέου κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.,


Ωστόσο αυτή η δήλωση του επίτιμου πρέπει να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αντώνη Σαμαρά και με αστραπιαία ταχύτητα εξεδώθη ανακοίνωση στην οποία η Ρηγίλλης δείχνει πλέον σαφώς τη διάθεσή της να κόψει τους όποιους δεσμούς ανάμεσα στη Ν.Δ. και την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη.

Σκληρή και άμεση η απάντηση της Ν.Δ. στον πρώην πρωθυπουργό
    
«Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης, ενεργώντας σαν ναυαγοσώστης του κ. Παπανδρέου, επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης, που τον ανέδειξε στα ύψιστα αξιώματα της χώρας, σε μια στιγμή που είναι ορατή η ραγδαία φθορά του ΠΑΣΟΚ και η ανάκαμψη της Νέας Δημοκρατίας. 

Αλλά ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση. 

Καλή σας νύχτα κ. Μητσοτάκη…».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν συμφωνώ σε όλα με τον πατέρα μου

Ντόρα: «Το κόμμα θα ανακοινωθεί πριν την κατάθεση του προϋπολογισμού»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε