Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ντόρα στηρίζει την επιλογή Παπαδήμου

Η Ντόρα στηρίζει την επιλογή Παπαδήμου

Η Δημοκρατική Συμμαχία επικρότησε την επιλογή Παπαδήμου για πρωθυπουργό, ο οποίος ελπίζει ότι θα βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο.

“Η Δημοκρατική Συμμαχία θα στηρίξει την κυβέρνηση στη Βουλή, θα παρακολουθεί και θα παρεμβαίνει όποτε και όπως χρειάζεται και εύχεται να βάλει τις βάσεις της εξόδου από τα σημερινά αδιέξοδα. Ελπίζουμε τα πολιτικά κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση να κάνουν το ίδιο”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη εδώ και μήνες είχε ζητήσει το σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και είχε τοποθετηθεί υπέρ της επιλογής για τη θέση του πρωθυπουργού ενός προσώπου με κύρος, γνώσεις και ικανότητες, όπως ο Λουκάς Παπαδήμος.

Διαβάστε τι είχε δηλώσει η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Λουκά Παπαδήμο

“Με μεγάλη καθυστέρηση και μετά από παλινωδίες έγινε ένα σημαντικό βήμα το οποίο χαιρετίζουμε”, συνεχίζει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και τονίζει ότι “είναι ώρα ευθύνης για όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πρέπει όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων”

Διαβάστε επίσης: Σβήνουν και γράφουν ονόματα για τη νέα κυβέρνηση – Μόνο με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη η Ν.Δ. – Δύο πρόσωπα από το ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε