Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Παπαγγελή διαβάζει Μαρξ και το Twitter το “καίει”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχει βαλθεί η Έλλη Παπαγγελή να προκαλεί με τις δηλώσεις τις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στο πρόσωπο της “sexy ΟΝΝΕΔίτισας”, με αφορμή την δήλωσή της πως ο Καρλ Μαρξ “έλεγε βλακείες”.

Η Έλλη Παπαγγελή, λοιπόν, ή αλλιώς η “sexy ΟΝΝΕΔίτισα” όπως έχει επικρατήσει να την χαρακτηρίζουν (μια φράση που η ίδια έχει δηλώσει πως δεν της αρέσει) έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Για μία ακόμη φορά μία δήλωσή της προκαλεί αντιδράσεις, αφού χαρακτήρισε το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ “βλακείες”.

Τυχαία ή μη, το όνομά της γίνεται θέμα συζήτησης συχνά – πυκνά. Η αρχή έγινε τον Νοεμβριο του 2014, όταν αμφισβήτησε πως στο Πολυτεχνείο υπήρξαν νεκροί.

Λίγο καιρό αργότερα επανήλθε δριμύτερη με αναφορές στα Δεκεμβριανά και πλέον σειρά παίρνει ο Καρλ Μαρξ. Η Έλλη Παπαγγελή σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής αποδομεί τον Γερμανό κοινωνιολόγο, Καρλ Μαρξ και συγκεκριμένα το θεωρητικό του έργο “το Κεφάλαιο”.

Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ” τονίζει χαρακτηριστικά η Έλλη Παπαγγελή, προκαλώντας φυσικά σφοδρές αντιδράσεις, αφού με το συγγραφικό του έργο ο Καρλ Μαρξ θεωρείται θεμελιωτής του Κομμουνισμού.

Οι χρήστες των social media ήταν αδύνατο να παραμείνουν… αμέτοχοι στο νέο “Κεφάλαιο” του έργου “Η Έλλη Παπαγγελή προκαλεί αντιδράσεις” και με τα σχόλιά τους δίνουν μια χιουμοριστική νότα στις νέες δηλώσεις της. Να σημειώσουμε βέβαια πως υπάρχουν και πολλοί χρήστες των social media που την υπερασπίζονται.

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα posts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BREAKING

Posted by Panos Zacharis on Sunday, 21 February 2016

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε