Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η διαπραγμάτευση ήταν ένα παραμύθι

Η διαπραγμάτευση ήταν ένα παραμύθι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.07.2012 | 16:23

"Αδιανόητη" χαρακτήρισε την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Ν. Νικολόπουλου μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης και έκανε λόγο για "αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ".

Ο κ.Ζώης είπε ότι ο κ.Νικολόπουλος παραιτήθηκε "ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας", και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων "επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης".

Έκανε λόγο για "θέατρο παραλόγου" και κάλεσε τον κ.Νικολόπουλο να εξηγήσει πλήρως τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας "και αποδέχτηκε η κυβέρνηση, ώστε "να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο".

Απο την πλευρά του, ο τομεάρχης Εργασίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, δήλωσε, ότι η παραίτηση του κ.Νικολόπουλου πιστοποιεί, ότι "είναι απερίγραπτο το τι θα ακολουθήσει για τους εργαζόμενους και την ελληνική κοινωνία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν.Νικολόπουλος: Παραιτούμαι γιατί η κυβέρνηση δεν επαναδιαπραγματεύεται το Μνημόνιο - Κεδίκογλου: "Δεν είναι όλοι για τα δύσκολα..."

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος νέος υφυπουργός Εργασίας – Ποιος είναι


   Διαδώστε αυτό το άρθρο