Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η επιτροπή πόθεν έσχες αποφασίζει σήμερα για Παπαντωνίου

Η επιτροπή πόθεν έσχες αποφασίζει σήμερα για Παπαντωνίου

Την παραπομπή ή όχι του Γιάννου Παπαντωνίου στη Δικαιοσύνη αναμένεται να αποφασίσει σήμερα η Βουλή με αφορμή τη μη δήλωση στο πόθεν έσχες του 1,3 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει η σύζυγος του στην Ελβετία.

Στην κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής το απόγευμα, κρίνεται εν πολλοίς η τύχη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου και το αν θα παραπεμφθεί ο φάκελος του στην τακτική δικαιοσύνη με την ένδειξη της αναληθούς δήλωσης «πόθεν έσχες».

Ο κ. Παπαντωνίου, μετά την αποκάλυψη πως το όνομα της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ είχε υποπέσει σε μία σειρά ανακολουθιών… Πρώτα είχε δηλώσει πως πρόκειται για συνωνυμία και στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών…. Μέχρι που δήλωσε πως τα χρήματα ήταν του πρώην συζύγου τους, Θεόδωρου Ουσταμπασίδη, εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο επάγγελμα.

Αυτές ακριβώς οι ανακολουθίες του κ. Παπαντωνίου είναι το κλειδί για να παραπέμψει η Επιτροπή πόθεν έσχες τον πρώην υπουργό στη Δικαιοσύνη, όπως δηλώνει στο NEWSIT μέλος της Επιτροπής, αν και κάποιοι άλλοι βουλευτές τάσσονται υπέρ της συνέχειας της έρευνας από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή με τη συνδρομή ορκωτών λογιστών και άνοιγμα λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όλο το υπόμνημα που κατέθεσε ο Γιάννος Παπαντωνίου για την λίστα Λαγκάρντ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε