Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Η κα Διαμαντοπούλου, προκαλεί τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία”

Σκληρή προσωπική επίθεση στην Άννα Διαμαντοπούλου, έκανε η ΝΔ. Αφορμή οι σημερινές δηλώσεις της υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για κινδύνους εξόδου της χώρας από το ευρώ.

“Μόνο και μόνο που λέει τη λέξη “δραχμή”, η κ. Διαμαντοπούλου τρομοκρατεί τους πολίτες και προκαλεί τεράστια ζημιά στην εθνική μας οικονομία”, αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης και προσθέτει: “Δεν είδε η κ. Διαμαντοπούλου ότι τα spread έφτασαν σήμερα στις 1.730 μονάδες; Ούτε άκουσε τις δηλώσεις του κ. Ρομπάι, ο οποίος απέκλεισε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ;”.

Η ΝΔ αποδίδει τις δηλώσεις της κ. Διαμαντοπούλου στο ότι “αναγνωρίζει την προοπτική αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές -όποτε κι αν γίνουν- και προσπαθεί να ξορκίσει τις κάλπες, καταφεύγοντας στην έσχατη κινδυνολογία”.

Κάνει λόγο για τακτική “εκβιαστικών διλημμάτων για χρεοκοπία και στάση πληρωμών, που εγκαινίασαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πάγκαλος και η κ. Δαμανάκη” και προσθέτει ότι η κ. Διαμαντοπούλου “επανέρχεται σήμερα στα καταστροφικά σενάρια επιστροφής στη δραχμή”.

Τέλος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι “βάζει πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον με ανεύθυνα και επικίνδυνα παιχνίδια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίζουν με τον φόβο του κόσμου! – ‘Εξοδο από την ευρωζώνη βλέπει η Διαμαντοπούλου αν υπάρχει αστάθεια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε