Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Η καλλονή γυμνάστρια που άλλαξε τον Γιώργο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Η καλλονή γυμνάστρια που άλλαξε τον Γιώργο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Αφού έχει απομακρυνθεί από την ενεργό πολιτική, ο Γιώργος Παπανδρέου το έχει ρίξει στη… γυμναστική. Ήταν άλλωστε η αγαπημένη του συνήθεια. Αλλά πια δεν κάνει ποδήλατο ή τζόκιγνκ. Τώρα, στη ζωή του έχουν μπει τα μαθήματα pilates και η καλλονή γυμνάστρια Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου.

Τους τελευταίους μήνες, ο πρώην πρωθυπουργός έχει βρει νέους… γυμναστικούς ορίζοντες με τη νέα του personal trainer. Εκείνη σχεδίασε ειδικά για εκείνον μαθήματα pilates, τα οποία φαίνεται πως τον βοήθησαν όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά.

«Εμπνέομαι από τους μαθητές μου. Κάθε μέρα, κάθε ένας από τους ανθρώπους που εμπιστεύεται σ’ εμένα το σώμα του ή και την εκπαίδευσή του με οδηγεί σε νέους δρόμους δημιουργικής εκγύμνασης με τη μέθοδο Pilates. Το ίδιο επιδιώκω καθημερινά κι εγώ γι’ αυτούς. Ν’ αποτελώ τη δική τους πηγή έμπνευσης για να πετυχαίνουν το επιθυμητό, ακόμη και το θεωρητικά ακατόρθωτο. Υγιές σώμα, ήρεμο πνεύμα και άρτια εκπαίδευση», γράφει η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου στο βιογραφικό της στη σελίδα του γυμναστηρίου της.

Παρά τη νέα του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τις pilates, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ξεχνάει το κανό του. Μάλιστα, ανήμερα των εκλογών, αφού ψήφισε, πήγε σε παραλία του Μαραθώνα με το κανό του και απόλαυσε το σπορ και τη θάλασσα. Επί δυο ώρες και με γυναικεία συντροφιά, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso.

Και ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε pilates και ταξίδια στο εξωτερικό για διαλέξεις ή συνέδρια, η σύζυγός του Άντα Παπανδρέου μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Κρήτη, όπου δουλεύει ως ερευνήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του πανεπιστημίου Κρήτης η 26χρονη κόρη τους, Μαργαρίτα.

Τα κοινά ενδιαφέροντα του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου φαίνεται πως χάθηκαν κάπου στην πορεία των 26 χρόνων του γάμου τους και οι διαφορετικές τους επιλογές έρχονται να ενισχύσουν τις φήμες πως τα προβλήματα του γάμου τους, είναι τελικά αξεπέραστα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso
Φωτογραφίες: Facebook

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε