Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η κουστωδία του Τούρκου αντιπροέδρου αλωνίζει στη Θράκη - Πλήρης ανοχή από την Αθήνα

Η κουστωδία του Τούρκου αντιπροέδρου αλωνίζει στη Θράκη - Πλήρης ανοχή από την Αθήνα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.08.2012 | 14:14
Πρώτη δημοσίευση: 19.08.2012 | 14:10

Με σχέδιο και συγκεκριμένη αντζέντα ήλθαν στην Θράκη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος κ. Μποζντάγ και η κουστωδία του και τα περί προσευχής ήταν το επικάλυμα.

Αυτό αποδεικνύεται, σύμφωνα με είδικούς αναλυτές και από την σύνθεση της ακολουθίας του αλλά και από την συγχωρδία που είχαν:Μαζί του λοιπόν είχε και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τούρκων Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών κ. Κεμάλ Γιουρτνάτς. 

Κατά την διάρκεια του ταξιδίου, ο επικεφαλής της εφημερίδας  Yeni Akit στην Αγκυρα κ.Γενέρ Ντονμέζ μίλησε με τον κ. Γιουρτνάτς  και παρουσίασε το θέμα του με τον  τίτλο « Οι Ελληνες εφαρμόζουν πολιτική αφομοίωσης στην Δυτική Θράκη» . Εκεί λοιπόν γράφει ότι ο Πρόεδρο του Συνδέσμου Τούρκων Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών του εξήγησε την ελληνική ...καταπίεση που ασκείται στους «τούρκους» της Δυτικής Θράκης. Ο κ. Γιουρτνάτς απαριθμώντας τις ...καταπιέσεις είπε ότι περιορίζονται τα ...εμπορικά δικαιώματα των «τούρκων» , παρεμποδίζονται τα δικαιώματα ...εκπαίδευσης, ότι δεν μπορούν να εκλέξουν τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, ότι ...παρεμποδίζονται όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Τουρκία, ότι γίνονται ...επιθέσεις στους «τουρκικούς» συνδέσμους και οργανώσεις και ότι οι Ελληνες έχουν ....αλλεργία στην ονομασία  «τούρκος» .

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο