Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή

Στο ίδιο μήκος κύματος τα δυο κόμματα της Αριστεράς εκτιμούν ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρεέι κάτω από την λαϊκή κατακραυγή.

«Μπρος στη λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, τα κόμματα της συγκυβέρνησης παραπαίουν και φανερώνεται η αδυναμία τους να διαπράξουν το νέο μεγάλο αποτρόπαιο έγκλημα που έχουν συναποφασίσει υπηρετώντας την πλουτοκρατία και την ευρωλυκοσυμμαχία» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα το ΚΚΕ καλεί σε «πανεργατική, λαϊκή συμμαχία τώρα και αντεπίθεση για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τα αδιέξοδα που μας οδήγησε η πολιτική της» και χαρακτηρίζει «μονόδρομο» την παραίτηση του πρωθυπουργού και την προκήρυξη εκλογών. «Είναι η στιγμή ο λαός να βάλει αποφασιστικά τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Η ριζοσπαστική και ανανεωτική αριστερά με την ενωτική της δράση θα είναι παρούσα με όλες τις δυνάμεις, ανταποκρινόμενη στην πλατειά λαϊκή απαίτηση να υπάρξει μια νέα πορεία για τον τόπο και την κοινωνία» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυστηρό μήνυμα Παπαδήμου στο υπουργικό: “Όποιος δεν ψηφίσει φεύγει” – Από Δευτέρα ο ανασχηματισμός αφού ψηφιστούν τα μέτρα

Εσωκομματικό θέμα στο ΛΑΟΣ μετά τις παραιτήσεις Βορίδη-Γεωργιάδη που θα…

 

Το χρονικό του πολιτικού σεισμού! 5 παραιτήσεις υπουργών και…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε