Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι αυτή που προτείνει το ΚΚΕ"

`Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι αυτή που προτείνει το ΚΚΕ`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2010 | 11:49
Πρώτη δημοσίευση: 17.10.2010 | 11:32

Η Αλέκα Παραρήγα καλεί τους ψηφορόρους να ψηφίσουν τους συνδυασμούς του κόμματος είτε είναι είτε  δεν είναι στον δεύτερο γύρο. Χαρακτηρίζει "αφερέγγυους" Δημαρά και Μητρόπουλο.

Ως τη "μόνη ρεαλιστική λύση, που υπάρχει σήμερα" παρουσιάζει αυτήν που προτείνει το κόμμα της, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".

Η κ. Παπαρήγα παραπέμπει σε 'όλες τις χώρες της Ευρώπης", όπου "ωριμάζει η ιδέα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι εχθρός των λαών", εκτιμά ότι ο συσχετισμός δυνάμεων αλλάζει και επιμένει ότι "ο σοσιαλισμός είναι αναγκαίος και επίκαιρος για όλες της χώρες". Δεν συμπεριλαμβάνει, ωστόσο, στον χάρτη των χωρών αυτών την Κίνα και τη Β. Κορέα, επειδή, όπως λέει, "ο σοσιαλισμός δεν συμβαδίζει με την αγορά και με την κυριαρχία των μονοπωλίων, ούτε επίσης με την οικογενειοκρατία".

 Μιλώντας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κ. Παπαρήγα καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν "Λαϊκή Συσπείρωση", τους συνδυασμούς του κόμματός της, είναι δεν είναι στον δεύτερο γύρο, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν με το ΚΚΕ. "Δεν έχουμε δύο πρόσωπα. Δίνουμε μάχη για απεγκλωβισμό του λαού από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή άλλα παρόμοια σχήματα", σημειώνει.

 Η κ. Παπαρήγα χαρακτηρίζει τους κυρίους Δημαρά και Μητρόπουλο "αφερέγγυους", έτοιμους "να υπηρετήσουν την κυβερνητική πολιτική, που έχουν στηρίξει". "Τα κόλπα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστά. Βεβαίως, δεν ορκιζόμαστε ότι όλοι οι "ανεξάρτητοι" είναι στο κόλπο. Είναι αναχώματα και ορισμένοι το κάνουν συνειδητά", δηλώνει η γγ του ΚΚΕ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook