Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Η παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα”

“Η παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.06.2012 | 18:20
Πρώτη δημοσίευση: 12.06.2012 | 18:15

Ο Αλ. Τσίπρας υποστηρίζει τους δημόσιους υπαλλήλους, ωστόσο καταγγέλλει το πελατειακό κράτος, λέει η εφημερίδα «Le Soir» σε εκτενή ανταπόκριση από την Αθήνα

«H παρτίδα πόκερ του Αλέξη Τσίπρα» είναι ο τίτλος εκτενούς ανταπόκρισης από την Αθήνα που δημοσιεύει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Le Soir».

«Οι φοιτητές των πρώτων σειρών σηκώθηκαν και άρχισαν να χειροκροτούν. Στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε κατακτημένο έδαφος. Θερμός υποστηρικτής των δημοσίων υπαλλήλων, παρόλο που καταγγέλλει το “πελατειακό κράτος” που έφερε την Ελλάδα στην πτώχευση, ο αρχηγός του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να ξεχωρίζει τους μεν από τους δε», σημειώνει στην αρχή του δημοσιεύματος ο ανταποκριτής της εφημερίδας.

Στη συνέχεια αναφέρει ότι «την περασμένη Πέμπτη, στο μεγάλο αμφιθέατρο της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης στην Αθήνα, ο γοητευτικός πολιτικός υποσχέθηκε να μην πραγματοποιήσει, αν γίνει πρωθυπουργός, τις 150.000 απολύσεις που προβλέπονται στη Δημόσια Διοίκηση, έως το 2015».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη:Η... Γερμανική σκιά του Αλέξη Τσίπρα - Δείτε το βίντεο!

"Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε", είπε και παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ: Η διακαναλική συνέντευξη του Αλ.Τσίπρα - Δεν προλαβαίνουμε να νομοθετήσουμε έως την Σύνοδο Κορυφής


   Διαδώστε αυτό το άρθρο