Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η πιτσιρίκα που “έκλεψε” την… καρδιά του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας και πίσω του η μικρή Πόλυ με τη μαμά της Ελενα Τζούλη - Φωτογραφία Eurokinissi
Ο Αλέξης Τσίπρας και πίσω του η μικρή Πόλυ με τη μαμά της Ελενα Τζούλη - Φωτογραφία Eurokinissi

Όχι, η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται. Την καρδιά του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης έκλεψε η 3χρονη Πόλυ.

Δεν είναι άλλη από το γλυκύτατο κοριτσάκι του Πάνου Καμμένου και της Έλενας Τζούλη, που συνόδευσε τη μαμά της στο Προεδρικό Μέγαρο για να δει από κοντά στον μπαμπά της να ορκίζεται, ξανά, υπουργός Άμυνας.

Η μικρή κυρία Καμμένου χοροπηδούσε συνεχώς από χαρά μέσα στην αίθουσα τελετών του Προεδρικού Μεγάρου κάνοντας τους πάντες να χαμογελούν και να τη θαυμάζουν. Χάρηκε δε ιδιαίτερα όταν γνώρισε τον πρωθυπουργό.

Φωτογραφία Eurokinissi

«Καλά, εσύ πώς βρέθηκες εδώ; Δεν έχεις σχολείο;» της είπε ο Αλέξης Τσίπρας και η απάντηση της μικρής τον αποστόμωσε! Απάντησε με νάζι: «Πήγα στο νηπιαγωγείο μια φορά, τους χαιρέτησα και έφυγα. Τι άλλο να κάνω;».

Και άφησε τον πρωθυπουργό να την κοιτά με… απορία. Γιατί; Γιατί όπως είπε στη μητέρα της, ο τρίχρονος γιος του πήγε σχολείο και παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα.

Τον κυνηγάει η… γρίπη

Σαν να το έχει… τάμα ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τις εκλογικές του νίκες να είναι άρρωστος. Τον Ιανουάριο, μια γρίπη τον ταλαιπώρησε επί δυο εβδομάδες. Τώρα, πάλι το ίδιο.

Πήγε στην ορκωμοσία της κυβέρνησης και στη Σύνοδο Κορυφής με γρίπη και πυρετό 38,5. Η μόνη που το γνώριζε ήταν η Όλγα Γεροβασίλη.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε