Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ “με διμοιρίες των ΜΑΤ”

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ “με διμοιρίες των ΜΑΤ”

Έξω από το κλειστό γυμναστήριο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαμαρτύρονται και φωνάζουν συνθήματα, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ για αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Ξεκίνησε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο γυμναστήριο του “Μίλωνα” στην Νέα Σμύρνη με ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το ακροατήριο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ γέμισε τον χώρο και τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, ενώ τα συνθήματα που κυριαρχούσαν στον χώρο ήταν “ΠΑΣΟΚ-Αυτοδύναμη Ελλάδα” και “Οι Έλληνες αγωνιζόμαστε και θα πετύχουμε”. Ταυτόχρονα τα συνθήματα που ακούγονταν από τα ηχεία της συγκέντρωσης ήταν “θέλουμε το ΠΑΣΟΚ, πρώτο κόμμα”, και “στόχος τώρα είναι να προστατεύσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού”

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε κυβερνητική λύση μετά τις εκλογές, ούτε δεδομένος εταίρος, ο λαός πρέπει να αποφασίσει το περιεχόμενο της πολιτικής μετά τις εκλογές, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην συγκέντρωση του Κινήματος στον Μίλωνα στην Ν. Σμύρνη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αν τα δημοσκοπικά ευρήματα καταγραφούν στις κάλπες ως έχουν, τότε υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στον τόπο και τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας των υπεύθυνων δυνάμεων στην δημιουργία της οποίας μπορεί να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ ερχόμενο πρώτο κόμμα.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο ίδιος και το Κίνημα εγγυώνται την ασφαλή πορεία του τόπου για έξοδο από την κρίση. 


 

Μεταξύ των στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που παρευρίσκονται στον Μίλωνα διακρίναμε τους: Απόστολο Κακλαμάνη, Βαγγέλη Αργύρη, Νίκο Σαλαγιάννη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιάννη Μίχα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ‘Αννα Διαμαντοπούλου, ‘Αννα Βερούλη, Αντώνη Λιάρο, Μιλένα Αποστολάκη, Γιώργο Ανωμερίτη, ‘Αννα Νταλάρα, Χρήστο Παπουτσή, Θανάση Τσούρα, Κώστα Πανταζή, Κώστα Ασκούνη, Γρηγόρη Φελώνη, Γιάννη Ραγκούση, Γιώργο Κουτρουμάνη, Τηλέμαχο Χυτήρη, Νίκο Αθανασάκη, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Χρήστο Πρωτόπαπα, Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Καρύδη, Βασίλη Γερανίδη, Πάρη Κουκουλόπουλο και Ντίνο Βρεττό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε