Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Η σημαία του Κατάρ προβάλει στο Ελληνικό

Την ένταξη της αξιοποίησης του Ελληνικού σε διαδικασία fast track αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και όλα δείχνουν πωςοι επενδυτές από το Κατάρ θα έχουν τον πρώτο λόγο.
 

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης φεύγει την Τρίτη για την αραβική χώρα καθώς κατά δήλωση του οι του Κατάρ είναι οι μοναδικοί που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον, που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει πως έχουν τα χρήματα και τη γνώση για να πάρουν τη δουλειά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο αξιοποίησης θα στηριχθεί στην πρόταση του Ισπανού αρχιτέκτονα Χοσέ Αθεμπίγιο που προβλέπει τη μετατροπή σε πράσινο όλου του χώρου που καταλαμβάνει σήμερα η πίστα του αεροδρομίου στο Ελληνικό.
 
Στη συνεδρίαση της Διυπουργικής προήδρευε ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης και μετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ.Ρέππας, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τ. Χυτήρης και ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Π. Ρήγας.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε