Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Η σημερινή εικόνα προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες”

“Η σημερινή εικόνα προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες”

Με σκληρή γλώσσα η Δημοκρατική Συμμαχία αποδοκιμάζει τους αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

“Η σημερινή εικόνα προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαράς με τη στάση τους γελοιοποιούν τους θεσμούς. Δεν έχουν καταλάβει ούτε την κρισιμότητα των στιγμών ούτε τι ζητάει ο λαός. Η Ελλάδα απαιτεί σοβαρές λύσεις τώρα”, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Στμμαχίας είχε ζητήσει να σταματήσουν τα απαράδεκτα κομματικά παιχνίδια υποστηρίζοντας πως αν μέχρι το απόγευμα δεν είχε βρεθεί λύση, την ευθύνη την αναλαμβάνουν αυτοί που τινάζουν τη χώρα στον αέρα, είτε λόγω αδράνειας, είτε λόγω σκοπιμοτήτων.

Σύμφωνα με την ίδια, ο νέος πρωθυπουργός πρέπει να είναι ισχυρός με κύρος στο εσωτερικό, αναγνώριση στο εξωτερικό και όχι αχυράνθρωπος, έτσι ώστε να μπορέσει να εργαστεί για την ανάκτηση της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας.

Όσον αφορά το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου, η κ.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι έχει κύρος ενώ πρόσθεσε ότι το παιχνίδι σκιών αποτελεί ντροπή για τη χώρα και επισήμανε ότι όποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει από παιχνίδια σκοπιμοτήτων είναι βαθιά νυχτωμένος.

“Αν τα κόμματα θέλουν άνθρωπο μαριονέτα, αυτός είναι άχρηστος για την Ελλάδα”, ανέφερε χαρατηριστικά. Μία άποψη που υποστήριξε με δηλώσεις του και ο πατέρας της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Διαβάστε επίσης: Βύθισαν τον τόπο στο χάος της ακυβερνησίας. Παραιτήθηκε η κυβέρνηση αλλά δεν συμφώνησαν για τη νέα!

Κίνημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατά Πετσάλνικου!

Ξανά στο προσκήνιο ο Παπαδήμος για πρωθυπουργός

Δραματικές στιγμές για την πατρίδα – Ούτε σήμερα έβγαλαν κυβέρνηση

Βενιζέλος: “Δεν έφαγα εγώ τον Παπαδήμο”

Βαρυσήμαντη παρέμβαση Προβόπουλου : Κάντε ΤΩΡΑ κυβέρνηση

Βόμβα Μέρκελ : Χρειάζεται αλλαγή στη Συνθήκη της Ε.Ε

Κακλαμάνης: Υπήρχε συμφωνία να είμαι εγώ πρωθυπουργός

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε