Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η στιγμή που... έφυγε το μνημόνιο από τα χέρια του Γ. Μαυρίκου

Η στιγμή που... έφυγε το μνημόνιο από τα χέρια του Γ. Μαυρίκου
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.02.2012 | 08:14
Πρώτη δημοσίευση: 13.02.2012 | 07:57

Σκηνές ροκ; Σκηνές για γέλια ή για κλάματα; Σίγουρα εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου: βουλευτής πετάει το μνημόνιο των 700 σελίδων στον υπουργό...

Και δε συνέβη σε καμία «τριτοκοσμική» χώρα, αλλά στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης!

Απόγευμα Κυριακής και η συζήτηση στον Ολομέλεια για το νέο μνημόνιο βρίσκονται στο «κόκκινο». Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλάει και εξηγεί γιατί το νομοσχέδιο ήρθε στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Και τότε, στην αίθουσα γίνεται πανδαιμόνιο. Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Μαυρίκος έχει πετάξει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το μνημόνιο, έναν τόμο 700 σελίδες, προς την πλευρά του υπουργού Οικονομικών.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε το ΚΚΕ για τραμπουκισμό και εξευτελισμό της χώρας.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Μαυρίκος, εκτόξευσε προς το βήμα, όπου βρισκόταν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν τoν τόμο του Μνημονίου.

«Θα κάνει το γύρο του κόσμου η εικόνα του κ. Μαυρίκου και η πράξη του αυτή. Εξευτελίζετε τη χώρα. Την εκθέτετε σε κίνδυνο, την οδηγείτε στην καταστροφή», ήταν η έντονη απάντηση του κ. Βενιζέλου.

«Ασκείτε βία και τραμπουκίζετε. Είναι απαράδεκτη η στάση σας. Δεν θα περάσει η αντίληψη του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στη καταστροφή στο όνομα του πιο ακραίου λαϊκισμού», αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος.

«Σεβαστείτε τη Δημοκρατία» φώναξαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενοι στα έδρανα της Αριστεράς. «Ποια Δημοκρατία;» ήταν η απάντηση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο βουλευτής Μαυρίκος πέταξε το μνημόνιο στα πόδια του Βενιζέλου - ΒΙΝΤΕΟ

 


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο