Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ήρθατε για τις κάμερες!” απίστευτη αντιμετώπιση εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ σε απλήρωτους εργαζόμενους

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

– Φρούριο τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΜΑΤ έχουν ζώσει το κτήριο
– Στο δρόμο και πάλι οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των Δήμων
– Παραμένουν απλήρωτοι επί επτά μήνες

Εκνευρισμό προκάλεσε η παρουσία των διαδηλωτών έξω απ’ τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον εκπρόσωπο του κόμματος Πέτρο Καραγιώργο, ο οποίος σε έντονο διάλογο που είχε με τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές των δήμων που διαμαρτύρονται καθώς παραμένουν απλήρωτοι έφτασε σε σημείο να τους πει ότι πήγαν να διαμαρτυρηθούν “για τις κάμερες”. 


Οι εργαζόμενοι που συγκεντρώθηκαν σήμερα απ’ όλη την Ελλάδα κατέβηκαν για ακόμη μια φορά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν καθώς παραμένουν απλήρωτοι από τον Οκτώβριο.


Η κίνησή τους προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. με διμοιρίες των ΜΑΤ να περικυκλώνουν το χώρο.


Όταν οι συγκεντρωμένοι έφτασαν έξω από τα γραφεία του κόμματος το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Καραγιώργος κατέβηκε στην είσοδο για να τους υποδεχθεί.


Οι φωνές των εργαζομένων ωστόσο φαίνεται ότι τον ενόχλησαν, αν και δεν αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία τους, δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό του φτάνοντας στο σημείο να τους κατηγορήσει ότι στήνουν σόου για τις κάμερες…

Τελικά οι διαδηλωτές αποχώρησαν αφού κλείστηκε ραντεβού με την Θεανώ Φωτίου για τις 16.00 το απόγευμα… ενώ νωρίτερα όταν ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο και δεν τους δέχτηκε η κα Φωτίου φώναζαν «φέρε τα λεφτα να φάμε γεμιστά». 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε