Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ιβάν Σαββίδης: Να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους [vid]

Φωτογραφία Eurokinissi
Φωτογραφία Eurokinissi

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να μην πήρε μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες αλλά, χωρίς αμφιβολία, αν γινόταν διαγωνισμός για τις πιο ευφάνταστες δηλώσεις, θα τον είχε κερδίσει δια… περιπάτου. Όχι μόνο γιατί μίλησε για διαδικασία που θύμιζε φυλακή αλλά και γιατί θυμήθηκε τους… ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους! “Έγραψε” όμως και μια άλλη ατάκα του: “Ήθελα ο Αλαφούζος να πληρώσει περισσότερα” είπε.

«Όλα πήγαν, μεταξύ άλλων και με βάση και το δικό μου σενάριο» είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και δήλωσε χαρούμενος που από τη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες μπήκαν στον κρατικό προϋπολογισμό πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας φάνηκε… φρέσκος και καθόλου στενοχωρημένος που μετά από σχεδόν 70 ώρες μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, βγήκε… αξημέρωτα χωρίς τηλεοπτική άδεια στα χέρια του. «Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές», είπε και πρόσθεσε πως τα χρήματα που μπήκαν στα κρατικά ταμεία και δεν τα υπολόγιζε η κυβέρνηση θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να «βοηθήσουν τους ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους».

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει κάποια άλλη άδεια (από τις περιφερειακές που ακολουθούν). «Σίγουρα ο χώρος των media με ενδιαφέρει», είπε και αποκάλυψε πως «έχω μια ξεκάθαρη κατανόηση πόσο κοστίζει και μόλις γίνει κατανοητό πως ξεφεύγουμε από την αξία αυτής της άδειας, τότε χρησιμοποίησα μια εναλλακτική λύση». Για τα χρήματα που προσέφερε χωρίς όμως να κερδίσει είπε: «έφτασα μέχρι εκεί που έπρεπε. Στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά. Εκπλήρωσα την αποστολή μου» και δεν έκρυψε ότι… στενοχωρήθηκε γιατί «ήθελα ο Αλαφούζος να πληρώσει περισσότερα».

Είπε ακόμα ότι η διαδικασία θύμιζε λίγο φυλακή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε