Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ηχηρή παρέμβαση Παπούλια για τις ραγδαίες εξελίξεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Να μην γίνει η οικονομική κρίση, κρίση δημοκρατίας”, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες μια εντυπωσιακή κίνηση από τον πρώτο πολίτη της χώρας για να βγεί η χώρα από το αδιέξοδο.
Ο κ. Παπούλιας είναι πιθανόν να προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις οι οποίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Με μια σιβυλλική δήλωση, μετά την περίπου 45λεπτη συνάντησή τους, ο Γιώργος Καρατζαφέρης άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται αυτή η παρέμβαση του Προέδρου να αφορά σε μια νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. «Ανοητίζουν όσοι νομίζουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι εδώ μόνο για να ορκίζει κυβερνήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Πρόσθεσε ότι «το ταξίδι για την Ιθάκη είναι μακρύ» και επιτέθηκε στις ηγεσίες των δυο μεγάλων κομμάτων, λέγοντας ότι η υπόθεση σωτηρίας της πατρίδας «είναι πολύ σοβαρή για να την αφήσουμε σε μικρόπνοες πολιτικές ηγεσίες».

Στην ολιγόλεπτη συζήτησή του, μπροστά στις κάμερες, με τον κ. Παπούλια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίστηκε ανήσυχος και επεσήμανε ότι «οδηγούμεθα σε επικίνδυνες ατραπούς» και προέβλεψε ότι «η ευθύνη θα είναι συλλογική και δεν θα εξαιρεθεί κανείς».

Αναφέρθηκε ακόμη στα χθεσινά επεισόδια, λέγοντας: «αυτό που φάνηκε χθες από τις εκδηλώσεις του πλήθους, είναι ότι (το πλήθος) πολύ εύκολα μεταβάλλεται σε όχλο, κάτω από κάποιες συνθήκες πιέσεως». «Πρέπει να το λάβουμε όλοι υπόψη μας, γιατί οι καιροί ου μενετοί», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η χώρα στο κενό – Υπό αμφισβήτηση ο Παπανδρέου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πως ο Παπανδρέου εγκλωβίστηκε στην πρόταση του!

Δευτέρα ή Τρίτη η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση; Tι λένε στο Νewsit Συνταγματολόγοι

Συνεδριάζει εκτάκτως η Κ.Ο. της ΝΔ

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε