Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κ.Αϊβαλιώτης: Με πήρε τηλέφωνο και με απειλούσε ένας Κασιδιάρης

Κ.Αϊβαλιώτης: Με πήρε τηλέφωνο και με απειλούσε ένας Κασιδιάρης

Αυτό κατήγγειλε στην εκπομπή “ΣΚΑΙ με το Νίκο Ευαγγελάτο” ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Ενα απειλητικό τηλεφώνημα απο κάποιον που του δήλωσε πως λέγεται Κασιδιάρης ισχυρίζεται πως δέχθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.

Οπως είπε, στις 28 του περασμένου μήνα κι αφού τελείωσε η εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, όπου ήταν καλεσμένος, δέχθηκε μια κλήση απο έναν αριθμό. “Μου δήλωσε οτι είναι ο Κασιδιάρης ο οποίος μου είπε “πες που είσαι για να έρθω να σε τακτοποιήσω”. Οπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, έστειλε επιστολή στον αρχηγό της αστυνομίας αναφέροντας το περιστατικό και ζητώντας να βρεθεί ποιος κάλεσε απο τον συγκεκριμένο αριθμό ενω ακόμα αναμένει απάντηση.

Είχε προηγηθεί, όπως είπε ο κ. Αϊβαλιώτης, στις 27 Απριλίου η επίθεση Χρυσαυγιτών στο Extra οπου μέλη του κόμματος, φώναζαν το όνομά του θέλοντας, όπως ο λέει να τον ξυλοκοπήσουν. “Είναι τραμπούκοι, είναι φασίστες” κατέληξε ο Κ. Αϊβαλιώτης.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

Διαβάστε

 

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε