Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κ.Ο ΠΑΣΟΚ: Παπανδρεϊκός πόλος με επικεφαλής τον Παπουτσή;

Κ.Ο ΠΑΣΟΚ: Παπανδρεϊκός πόλος με επικεφαλής τον Παπουτσή;

Σκληρό παιχνίδι πόκερ θα παιχτεί στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Τόσο οι Παπανδρεϊκοί όσο και οι Βενιζελικοί θα προσπαθήσουν να κάνουν επίδειξη των δυνάμεών τους. Η πλευρά Παπανδρέου με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να έχει δηλώσει επανηλλειμένα ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρέπει να αποδείξει ότι έχει ακόμα έρεισμα και δύναμη στο κόμμα του και ιδιαίτερα μεταξύ των βουλευτών.

Έτσι, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες δρομολογείται είναι μια υποψηφιότητα του Χρήστου Παπουτσή ο οποίος και θα εκπροσωπεί όλους εκείνους που συντάσσονται στο πλευρό του απερχόμενου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την άποψη αυτή και με το πρόσωπο συμφωνεί και η Λούκα Κατσέλη, η οποία όπως φαίνεται θα μείνει απλός στρατιώτης της παράταξης.

Η πλευρά Βενιζέλου από την άλλη, εκτός από τις παρασκηνιακές κινήσεις και τις συνενοήσεις, τις οποίες συντονίζει πλέον ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει ως αντικειμενικό στόχο να υπάρχει ένας υποψήφιος και αυτό δεν αλλάζει. Ο κ. Λοβέρδος έχει αναλάβει έναν ρόλο κυοανόκρανου.

Ίσως και εκεί να εντάσσεται η συνάντηση που είχε ο υπουργός Υγείας με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κατέβει τελικά ως υποψήφιος Πρόεδρος.
Επίσης, παρά τις πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας συνάντηση Βενιζέλου – Χρυσοχοϊδη δεν υπήρξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάχη γιγάντων σήμερα στην Κ.Ο – Κρίσιμο ραντεβού Παπανδρέου – Βενιζέλου

Ώρα … ΠΑΣΟΚ – Συνεδρίαση της Κ.Ο. σε νέο τοπίο

Το … μπαλάκι στους αρχηγούς – Κρίνονται όλα στη συνάντηση με Παπαδήμο


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε