Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ένας δεν γκρίνιαξε…

Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ένας δεν γκρίνιαξε…

Συμπαγής προχωρεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ” σύμφωνα με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος μετά τη συνεδρίασή της παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, καθώς απουσίαζε η κριτική προς την τακτική και την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση με βάση και τις μνημονιακές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του έτους και ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών στη Βουλή.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες καθώς η συνεδρίαση ήταν κλειστή για τον Τύπο και τα ΜΜΕ οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος το μόνο πού ζήτησαν προς το παρόν όσον αφορά την μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό σύστημα είναι διεξοδική ενημέρωση και συζήτηση στην ΚΟ μόλις οριστικοποιηθεί η πρόταση της με βάση τον διάλογο στην ΟΚΕ.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι αρκετοί βουλευτές ζήτησαν καλύτερη συνεργασία με τα Υπουργεία προς επίλυση διαφόρων ζητημάτων, καθώς οι μηχανισμοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στο κράτος λειτουργούν καλύτερα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προωθήσουν τα δικά τους…”θέματα” προς επίλυση. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν υπήρξαν αναφορές σε ζητήματα διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας και όπως περιέγραφε ένας βουλευτής…”η σημερινή ήταν από τις πιο ήρεμες συνεδριάσεις”!

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε