Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κ. Παπούλιας: “Η τρομοκρατία απειλεί την σταθεροποίηση της οικονομίας μας”

Κ. Παπούλιας: “Η τρομοκρατία απειλεί την σταθεροποίηση της οικονομίας μας”
EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.11.2010 | 14:30
Πρώτη δημοσίευση: 03.11.2010 | 14:30

Με γραπτή ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην χώρας μας. Ζήτησε μάλιστα συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων κατά της τρομοκρατίας.

“ Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε πώς ο παραλογισμός της τρομοκρατίας μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της. Η καταδίκη κάθε είδους βίας είναι αυτονόητη και ισχυρή. Όπως επίσης αυτονόητη και ισχυρή θα πρέπει να είναι η συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων στα θέματα που υπερβαίνουν τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου ότι η ελληνική πολιτεία είναι σε θέση να υπερασπιστεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να εμπεδώσει κανόνες ασφάλειας για τους πολίτες.
 
Καλώ όλους να αναλογιστούν πόσο εύκολο είναι στις μέρες μας ένας αστάθμητος παράγοντας να προκαλέσει δραματικές συνέπειες σε μία συγκυρία κρίσιμη για το μέλλον της πατρίδας μας», καταλήγει η ανακοίνωση του πρόεδρου της Δημοκρατίας.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο